International Wushu Competition 2019 Huangshan


Danla naar Huangshan International Wushu Competition in 2019De organisatie van de Huangshan International Wushu Competition focuste bij dit evenement op het verbeteren van het sportaanbod, het hanteren van groene energie en het standaardiseren van de wedsrtijd, innoveren en het prommoten van de sport.

Tijdens dit evenement kregen de atleten een exclusieve smart ID kaart waarmee de wedstrijd locatie kon worden betreden en waarmee de atleten deel konden nemen aan de wedsrtijd.  Daarnaast kon deze kaart worden gebruikt voor eten en busritten van en naar de wedstrijd locatie en kon je met deze kaart diverse locaties bezichtigen  in en rond Huangshan City.  Plekken zoals: Taoist Holy Land Qiyunshan en Green Pearl yak. daarnaast werd er eten en thee aangeboden van de locale traditionele keuken.

Huangshan Lunjian International Wushu Competition zal lokale elementen zoals stedelijk landschap, geschiedenis, cultuur en culturele gebruiken integreren om op deze manier zo veel mogelijk de lokale Chineze cultuur over te brengen.

Veel vechtsportliefhebbers van over de hele wereld komen na de wedstrijd in de dromerige Huangshan-berg en Huizhou in etiquette en ervaren samen de charme van de Huangshan-berg en de stijl van Huizhou