COVID-19 oorzaak sluiting tot 6 April


NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 6 april af te gelasten. Daarnaast roepen we op om alle trainingslocaties voor topsporters voor dezelfde periode te sluiten.

In de regio Wuhan in China is in december 2019 een uitbraak van een nieuw corona virus begonnen. Al snel bleek dat dit virus zich niet in toom liet houden. Al snel verspreidde het zich naar veel verschillende landen waaronder ook Nederland.  Het virus kan de ziekte COVID-19, ook wel bekend als het Corona virus, veroorzaken. Symptomen van de ziekte COVID-19 zijn met name koorts en luchtwegklachten.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO en het RIVM houden de verspreiding nauwgezet in de gaten. In Nederland is het RIVM de organisatie die alle informatie heeft en voor de voorlichting over het verloop en de aanpak in Nederland zorgt. Op dit moment gaat het om het afremmen van de verspreiding en om het verzorgen van diegenen die dat nodig hebben. 

Wij begrijpen dat deze situatie voor iedereen lastig is. Toch willen wij jullie blijven aansporen om te gaan sporten en bewegen. Daarom bieden wij een divers aanbod online lessen aan die gewoon vanuit je eigen thuislocatie gedaan kunnen worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.